Ilmiömäisen ihana vappu

Vappu tuli ja meni,  ja jätti jälkeensä 24 000 kuohuviinipulloa kaivopuistoon sekä turkoosihaalareiselle kansalle suuren hymyn kasvoille.

Vappu on Phenomenalle rakas juhla. On mielettömän upeaa juhlistaa kevään tuloa rakkaiden opiskelijaystävien kanssa ylioppilaslakki päässä. Phenomenan vappuperinteisiin kuuluu yhteinen vappulounas, joka tänä vuonna pidettiin ravintola Basilikan aasialaisissa tunnelmissa sekä tietenkin Mantan lakitus. Mantan lakituksen jälkeen ihailimme ilta-auringossa kylpevää Helsinkiä Senaatintorin portailla muun vappukansan keskellä. Koko Helsinki oli kuin kevätrakkauden vallassa; ihmiset hymyilivät ja höpöttelivät tuntemattomille minkä kerkesivät. Senaatintorin portaiden jälkeen osa phenoista  meni reivaamaan ja krebaamaan Kasperin Kallioyksiöön, ja osa jatkoi Valtsikan pihalle tsekkailemaan valtiotieteellisten menoa. Ilta päättyi koko Käyttiksen yhteisille jatkoille Club Venueen.

Vappupäivän aamu sarasti  lämpimänä ja munkinrasvan tuoksuisena Ullanlinnanmäellä. Phenot kömpivät vappuluolistaan ja skumppapullot poksahtelivat ympäri kaivopuistoa. Conduksen teltalla riitti myös phenoedustusta sekä vastapaistettuja munkkeja. Osa meistä intoutui myös tanssimaan salsaa kaivopuiston salsalavalla  lattareiden opastuksella.

Näin ilmiömäisen ihanan vapun jälkeen on hyvä jatkaa kesää kohti. Kuulumisiin<3

Ensi syksyn tuutoripari vappuaaton tunnelmissa

Ensi syksyn tuutoripari vappuaaton tunnelmissa

_DSC0157

Phenolaisia Conduksen tarjoamilla hallitusskumpilla

_DSC0482

Ihania phenomenalaisia

_DSC0498 _DSC0529

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s