Phenomenan 15-v juhlat!

Viikko on kulunut Phenomenan 15-v vuosijuhlista ja ne pyörivät vieläkin enemmän tai vähemmän kirkkaana mielessä. Muistelen nyt hieman tätä tapahtumarikasta viikonloppua…

Ilta alkoi tuttuun tapaan cocktail-tilaisuudella tunnelmallisessa Ravintola Kiltakellarissa, vanhassa Sinebrychoffin panimon oluthallissa. Phenomenan hallitus otti vastaan syntymäpäivälahjoja ja onnentoivotuksia monilta eri ainejärjestöiltä. Neljännen vuoden kasvatuspsykologian opiskelijaryhmä Kelluke antoi myös oman lahjansa toiminnallisen “Kelluke-imupilli” haasteen muodossa, mistä hallitus suoriutui kunnialla.

Cocktail tilaisuuden jälkeen oli varsinaisen iltajuhlan aika. Iltajuhlan aikana saimme nauttia kolmen ruokalajin menuun yhdessä yhdessä hyvien viinien kera. Toinen toistaan hienommin pukeutuneet vieraat loivat juhlasaliin erittäin juhlallisen ja taianomaisen tunnelman. Juomalauluja laulettiin ja saimme iloksemme kuulla yhden täysin upouuden juomalaulun!

Juhlavieraille tarjoiltiin unohtumattomia kokemuksia monenlaisten laulu ja teatteriesitysten muodossa. Markus piti kauniin ja informatiivisen puheen rakkaudesta ja Kirsti taas muisteli kasvatuspsykologian menneisyyttä ja fiilisteli tulevaa. Phenomena Ry:n puheenjohtaja Pauliina kuvaili kp-yhteisön henkeä omassa puheessaan. Tämä Pauliinan kuvailema yhteishenki näytti välittyvän myös juhlavieraille, sillä he kuvailivat juhlien tunnelmaa “erittäin lämpimäksi ja yhteisölliseksi”.

Kahvien ja konjakkien jälkeen oli aika siirtyä jatkoille Käärmeenpesään, jossa bileisiin liittyi Ebe Ry:n vuosijuhlijat. Niin fuksit kuin professorit saattoi löytää tanssilattialta omia moovsejaan esittelemästä. Näin kasvatuspsykologian opiskelijana voisin tiivistää jatkojen tunnelmaa seuraavasti: “tasapainoista ryhmädynamiikkaa ja positiivista vuorovaikutusta monipuolisissa sosiaalisissa interaktiotilanteissa”. Huom! Tasapainoinen ryhmädynamiikka ei ole sama kuin tasapainoaisti.

Valomerkki! Oli aika siirtyä jatkojen jatkoille Gustavus Rexiin. Rexissä meno jatkui enemmän tai vähemmän pirteänä silliaamiaiselle, jossa sillisväelle tarjoiltiin monenmoisia olotilaa kohentavia herkkuja. Silliaamiaisen päätteeksi katsottiin vielä yhdessä muumivideoita. Aijai kuinka leppoisaa! Suurin osa sillisvieraista poistui muumivideoiden jälkeen, mutta kourallinen juhlijoita jäi vielä pitämään bileitä pystyssä sunnutaiaamuun asti.

Juhlaviikonloppu oli onnistunut ja täynnä positiivista energiaa. Kiitos kaikille järjestäjille ja osallistujille!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s