Puheenjohtajan terveiset

Phenomena ry on kasvatuspsykologiaa opiskelevien luokanopettajaopiskelijoiden ainejärjestö, joka on osa lämmintä kp-yhteisöä. Kp-opinnot ovat vuosi vuodelta antaneet opiskelijoillemme ajankohtaista ja rautaista ammattitaitoa opettajuuteen. Kp-opintojen keskiössä ovat itse opiskelijat, jotka rakentavat itse suuren osan kursseista. Phenomena ry haluaa pitää kiinni tästä mahtavasta opiskeluperinteestä ja huolehtia kp-opiskelijoiden opinnoista ja hyvinvoinnista.

Phenomenan tärkein tehtävä on kp-opiskelijoiden edunvalvonta. Viime vuonna ja tämän vuoden alusta alkaen Phenomena ja sen edunvalvontavastaavat ovat pitäneet huolta siitä, että yliopistossa tapahtuvien uudistusten myötä kasvatuspsykologian opiskelijat saavat jatkossakin opiskella oman alansa tutkinnon mukaisesti. Edunvalvojamme tekevät tärkeää työtä sen eteen, että kp-opiskelijat voisivat opinnoissaan hyvin. Phenomena tapaa säännöllisesti koulutuksemme päätöksentekijöitä ja osallistuu tiedekunta- ja laitosneuvoston kokouksiin, jotta opiskelijoidemme ääni saataisiin kuuluviin päätöksiä tehdessä. Tänä vuonna edunvalvojamme ovat tehneet superhienoa työtä meidän kaikkien etujemme eteen!

Edunvalvonnan lisäksi järjestämme paljon erilaisia tapahtumia jäsenillemme. Tapahtumia järjestetään yhä enemmän myös yhteistyössä muiden ainejärjestöjen sekä kasvatustieteellisen tiedekunnan kattojärjestö Conduksen kanssa. Tästä vuodesta alkaen Phenomena on myös entistä aktiivisemmin mukana Kasvatuspsykologian yhteisöilloissa, joissa kp-opiskelijat, alumnit, tutkijat ja professorit jakavat asiantuntijuuttaan. Näissä lämminhenkisissä illanvietoissa on koopeehenki parhaimmillaan!

Phenomena on pieneksi järjestöksi erittäin aktiivinen tapahtumajärjestäjä. Tänä keväänä olemme tarjonneet jäsenillemme mm. kulttuuria, politiikkaa, bileitä ja liikuntaa. Yhteistyötä olemme tehneet mm. Conduksen, Kannunvalajien, sisarjärjestömme Peducan sekä lto-ainejärjestö Ebe ry:n kanssa. Phenomenan tapahtumat ovat vuosi vuodelta keränneet yhä enemmän osallistujia ja kiitosta. Erityismaininnan ansaitsevat sitsimme, joilla on aina maittavaa ruokaa ja lämmin phenomeno! Sitsien lisäksi Phenomena pitää kuitenkin huolta myös siitä, että järjestämme vuosittain huippuhauskoja liikuntatapahtumia sekä kultturelleja elämyksiä jäsenillemme. Huippukevään jälkeen edessä on huippusyksy! Olemme mukana fuksiviikkojen hulinoissa ja syksyllä luvassa on myös entistä suurempi ja mahtavampi Beats On The Boat. Kirsikkana kakun päällä järjestämme marraskuussa myös Phenon 17. vuosijuhlat!

Phenomenan hallitus on ollut joka vuosi täyttä timanttia ja niin myös tänä vuonna. Kaikkien aikojen suurin Phenomenan hallitus on tehnyt ja tekee loistavaa työtä jäsentensä eteen. Tule mukaan ja pääset osaksi sekä muuttamaan ilmiömäistä yhteisöämme entistä paremmaksi!

Aurinkoisin phenoterveisin

vuoden 2017 puheenjohtaja

Nuppu-Marie Saarinen

Mainokset